Halsteri M6

92.60

Halsterilla onnistuu kalan loimuttaminen ja halstraaminen, mutta myös perinteinen grillaaminen. Loimutettaessa/halstratessa kala puristetaan teräsritilän ja tason väliin. Lihoja tai kasviksia grillatessa ritilä irrotetaan ja grillattavat ruuat asetetaan tason päälle. Halsterissa on portaaton säätömahdollisuus.

Halsteri kiinnitetään halkaisijaltaan 2,5 cm putkeen (joka ei sisälly halsteritoimitukseen), ks. Teräsputki. Kätevän kiinnikkeen ansiosta halsteri on helppo irrottaa puhdistusta varten.

Teräksinen halsteri on perinteistä, puista loimulautaa turvallisempi vaihtoehto.

Tuotteen hinta:
Lisäoptiot yhteensä:
Tilaus yhteensä:
Tuotetunnus (SKU): PG260HA Osastot: ,

Kuvaus

  • 6-kulmainen malli
  • Yhteensopiva Polar M6 Grillin kanssa
  • Halkaisija: 41,5 cm
  • Materiaali: pulverimaalattu teräs, ruostumaton teräs
  • Sisältää grillaustason, irrotettavan teräsritilän sekä säätökiinnikkeen ja -holkin

 

Loimuttaminen:

Laita lohifilee folion päälle (nahkapuoli foliota vasten) ja lukitse kala teräsritilällä halsterin väliin. Asenna halsteri loimutusasentoon. Sopivan etäisyyden voit todeta asettamalla kätesi hetkeksi lohifileen ja hiilloksen väliin. Jos lämpö ei heti polta kättä, on lämpötila sopiva loimutukseen. Voitele kalaa välillä voisulalla. Tämä estää kalan kuivumisen sekä ritilän tarttumisen kalaan. Halutessasi voit suolata fileen 2–3 tuntia ennen kypsentämistä, jolloin suolaa ei tarvitse lisätä valeluvoihin. Mikäli esim. kalan pyrstöpää kypsyy aiemmin, voit kääntää halsterin kätevästi toiselle puolelle grilliä. Tällöin kalan eri pää on lähempänä tulta.