Halsteri L8

114.00

Halsteri L8 sopii sekä grillaukseen että kalan loimuttamiseen ja halstraamiseen. Loimutukseen se on perinteistä loimulautaa turvallisempi vaihtoehto, sillä puinen loimulauta on aina vaarassa palaa.

Loimutettaessa/halstratessa kala puristetaan teräsritilän ja tason väliin. Lihoja tai kasviksia grillatessa ritilä irrotetaan, ja grillattavat ruuat asetetaan tason päälle. Halsterissa on portaaton säätömahdollisuus.

Halsteri kiinnitetään halkaisijaltaan 2,5 cm putkeen (ei sisälly halsteritoimitukseen), ks. Teräsputki. Kätevän kiinnikkeen ansiosta halsteri on helppo irrottaa puhdistusta varten.

Tuotteen hinta:
Lisäoptiot yhteensä:
Tilaus yhteensä:
Tuotetunnus (SKU): PG231HA Osastot: ,

Kuvaus

  • 8-kulmainen
  • Yhteensopiva Polar L8 Grillin kanssa
  • Halkaisija: 46,5 cm
  • Materiaali: pulverimaalattu teräs, ruostumaton teräs
  • Sisältää: grillaustason, irrotettavan teräsritilän sekä säätökiinnikkeen ja -holkin

 

Loimuttaminen:

Laita lohifilee folion päälle (nahkapuoli foliota vasten) ja lukitse kala teräsritilällä halsterin väliin. Asenna halsteri loimutusasentoon. Sopivan etäisyyden voit todeta asettamalla kätesi hetkeksi lohifileen ja hiilloksen väliin. Jos lämpö ei heti polta kättä, on lämpötila sopiva loimutukseen. Voitele kalaa välillä voisulalla. Tämä estää kalan kuivumisen sekä ritilän tarttumisen kalaan. Halutessasi voit suolata fileen 2–3 tuntia ennen kypsentämistä, jolloin suolaa ei tarvitse lisätä valeluvoihin. Mikäli esim. kalan pyrstöpää kypsyy aiemmin, voit kääntää halsterin kätevästi toiselle puolelle grilliä. Tällöin kalan eri pää on lähempänä tulta.