Kuvaus
Sisältö:
- Yläkaariputki: sinkittyä ohutseinäputkea. Putken halkaisija 25 mm. Putkeen kiinnitetään halsteri/grillaustaso sekä kahvipannun koukku ja lukitusrenkaat.
- Lukitusrenkaat: 2 kpl. Pujotetaan yläkaariputkeen pitämään varusteet (grillaustaso/halsteri ja kahvipannun koukku) paikoillaan.
- Maa-/kiinnityspiikit: 2 kpl. Lyödään kiinni maaperään. Yläkaariputki asennetaan niiden päälle.
- Portaattomasti säädettävä grillaustaso/halsteri tuplaritilällä, jolla voi myös loimuttaa kalaa. Materiaali: ruostumaton teräs (halsterin ritilä) sekä kuumankestomaalilla jauhemaalattu musta rauta (grillaustaso ja kahva).
- Kahvipannun koukku: mustaa rautaa.
Koko:
- Halsteri/Grillaustaso: halkaisija 50 cm
- Yläkaariputken/nuotiogrillin kehikon koko: 66 cm (leveys) 77 cm (korkeus)
- Lähetyksen/Paketin paino: noin 10 kg
Katso asennusohjeet ja -kuvat!
Tuotteella on 1 vuoden takuu.
Kalan valmistaminen Polar Nuotio -grillillä
Loimulohi
Siirrä grillaustaso pois nuotion päältä. Levitä mustan grillaustason päälle foliota: se saa mennä reilusti tason laitojen yli. Aseta ruokaöljyllä valeltu ja suolattu kalafilee grillaustason päälle nahkapuoli alaspäin. Kiinnitä rosterinen halsteriritilä lohifileen päälle grillaustasoon, jottei kala pääsisi tippumaan. Aseta grillaustaso/kala nyt hiilloksen päälle lähes pystyasentoon. Lämpö on sopiva, kun se ei ole polttavan kuuma käden ollessa kalan lähellä. Voitele kalaa paiston aikana ruokaöljyllä, jottei se kuivu ja/tai tartu ritilään kiinni. Kääntele välillä grillaustasoa kahvan avulla toisinpäin, jotta kala paistuisi tasaisesti.
Kalan halstraus
Siirrä grillaustaso pois nuotion päältä. Voitele sekä musta grillaustaso että rosterinen halsteriritilä ruokaöljyllä. Purista pienet, suolatut kalat tason ja ritilän väliin siten, etteivät ne pääse tippumaan. Vie grillaustaso/kalat hiilloksen päälle vaaka-asentoon. Käännä välillä grillaustaso/halsteri toisinpäin, jotta kalat paistuisivat tasaisesti.