Ostoskori
Product Code:
PG260HA

Halsteri M6

79,00 €
ei mikään

Halsterilla onnistuu kalan loimuttaminen ja halstraaminen, mutta myös perinteinen grillaaminen. Loimutettaessa/halstratessa kala puristetaan teräsritilän ja tason väliin. Lihoja tai kasviksia grillatessa ritilä irrotetaan ja grillattavat ruuat asetetaan tason päälle. Halsterissa on portaaton säätömahdollisuus.

Halsteri kiinnitetään halkaisijaltaan 2,5 cm putkeen (joka ei sisälly halsteritoimitukseen), ks. Teräsputki. Kätevän kiinnikkeen ansiosta halsteri on helppo irrottaa puhdistusta varten.

Teräksinen halsteri on perinteistä, puista loimulautaa turvallisempi vaihtoehto.

  • 6-kulmainen malli
  • Yhteensopiva Polar M6 Grillin kanssa
  • Halkaisija: 41,5 cm
  • Materiaali: pulverimaalattu teräs, ruostumaton teräs
  • Sisältää grillaustason, irrotettavan teräsritilän sekä säätökiinnikkeen ja -holkin
Lisätietoja
Lisätietoja

FI: Loimuttaminen

Laita lohifilee folion päälle (nahkapuoli foliota vasten) ja lukitse kala teräsritilällä halsterin väliin. Asenna halsteri loimutusasentoon. Sopivan etäisyyden voit todeta asettamalla kätesi hetkeksi lohifileen ja hiilloksen väliin. Jos lämpö ei heti polta kättä, on lämpötila sopiva loimutukseen. Voitele kalaa välillä voisulalla. Tämä estää kalan kuivumisen sekä ritilän tarttumisen kalaan. Halutessasi voit suolata fileen 2–3 tuntia ennen kypsentämistä, jolloin suolaa ei tarvitse lisätä valeluvoihin. Mikäli esim. kalan pyrstöpää kypsyy aiemmin, voit kääntää halsterin kätevästi toiselle puolelle grilliä. Tällöin kalan eri pää on lähempänä tulta.

EN: Blazing

Place the salmon fillet onto the foil (skin side towards the foil), and secure the fish in the grill grid with the steel grate. Set the grill grid into the blazing position. You can decide the right distance by placing your palm for a moment between the salmon fillet and the embers. If the heat does not burn your palm right away, then the temperature is right for blazing.

Brush the fish from time to time with melted butter. This prevents the fish from drying out, or sticking to the grate. If you wish, you may salt the fillet 2–3 hours before cooking; in this case you do not need to add salt to the melted butter. If, for instance, the tail end of the fish cooks faster, you can turn the grill grid easily to the other side of the grill. This brings the other end of the fish closer to the fire.

Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa:Halsteri M6
Sinun arviosi